Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Επιστολή προς τους συναδέλφους.

Συνάδελφοι,

Στις επερχόμενες εκλογές του Τ.Ε.Ε. είμαστε υποψήφιοι με το συνδυασμό Κίνηση Συνεργασίας Μηχανικών Κεφαλονιάς, διεκδικώντας μια θέση στην Αντιπροσωπεία του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Μια θέση η οποία θα μας δώσει το έρεισμα για να διεκδικήσουμε ένα Τ.Ε.Ε. που θα υπερασπίζει το επάγγελμα του μηχανικού και θα βρίσκεται δίπλα στην τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτεία ως τεχνικός σύμβουλος.

Σκοπός μας είναι, από τη θέση αυτή, να επιτύχουμε ένα ευρύ κλίμα συνεργασίας μεταξύ των μηχανικών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Προτείνουμε τη δημιουργία τοπικών Συλλόγων ή επιτροπών των επιμέρους ειδικοτήτων μηχανικού που θα συνεργάζονται άμεσα με την Νομαρχιακή Επιτροπή πάνω σε εξειδικευμένα ζητήματα.

Επίσης επιδιώκουμε κοινές δράσεις με άλλα τοπικά επιμελητήρια, επαγγελματικούς συλλόγους και λοιπούς φορείς με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την συνεπεξεργασία ζητημάτων που αφορούν έμμεσα ή άμεσα τον κλάδο των μηχανικών.

Σε περιφερειακό επίπεδο στοχεύουμε στην ανάδειξη και συζήτηση τοπικών θεμάτων στην Αντιπροσωπεία του Τ.Δ.Ε. Σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Νομαρχιακές Επιτροπές της Ηλείας και της Ζακύνθου διεκδικούμε τη μετακίνηση του κέντρου βάρους των Περιφερειακών συνεδριάσεων του Τ.Δ.Ε. από τα ζητήματα της Πάτρας προς τα ζητήματα της υπόλοιπης Περιφέρειας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις μας θα βρείτε στο ιστολόγιό μας: http://kismh.blogspot.gr/

Συνάδελφοι, βασική μας επιδίωξη είναι η πολυσυμμετοχικότητα στις αποφάσεις της Νομαρχιακής επιτροπής. Σας απευθύνουμε πρόσκληση για έναν διαρκή ανοιχτό διάλογο, μέσα από τον οποίο θα επαναπροσδιορίζονται οι στόχοι και οι δράσεις μας. Χρειαζόμαστε και μετράμε τη γνώμη σας περισσότερο από την ψήφο σας.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Κεφαλάς
Ηλίας Μινέτος
Αλέξανδρος Παντελειός

Υποψήφιοι με την Κίνηση Συνεργασίας Μηχανικών Κεφαλονιάς για την Αντιπροσωπεία Τ.Δ.Ε. και την Ν.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

Υ.Γ. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα e-mail:
vkefalas75@gmail.com 
minetoselias@yahoo.com 
alex.pantelios@gmail.com
καθώς και μέσω της σελίδας μας στο facebook: http://facebook.com/KISMH.Kefalonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου